İnternet üzərindən yeni xidmət seçərkən platformanın istifadə şərtlərini əvvəlcədən oxumağa çalışıram, lakin bəzi sənədlərdə məlumatlar çox mürəkkəb şəkildə təqdim olunur. Mən bilmək istəyirəm ki, istifadəçi xidmət şərtlərini nəzərdən keçirərkən ödənişlərdən başqa hansı məqamlara, hesabın bağlanması qaydalarına, şəxsi məlumatların istifadəsinə və istifadəçi öhdəliklərinə diqqət etməlidir. Bu sənədləri daha düzgün qiymətləndirməyin praktik yolu varmı?
5 Views

Məncə, rəqəmsal platformalarda ən çox qiymətləndirilməyən xüsusiyyət sadəlikdir. İnsanlar çox vaxt böyük funksiyalar, maraqlı dizayn və əlavə imkanlardan danışırlar, amma gündəlik istifadədə ən çox işə yarayan şey naviqasiyanın rahat olmasıdır. Azərbaycan üçün müxtəlif onlayn seçimləri nəzərdən keçirən zaman ünvanına da baxmaq olar. Səhifənin mobil görünüşü, menyunun quruluşu və bölmələr arasında keçid kimi sadə məqamlar məncə ilkin təəssürat üçün kifayətdir. Əgər istifadəçi nəyi haradan tapacağını başa düşürsə, platforma artıq öz məqsədini müəyyən qədər yerinə yetirir. Mən çox parlaq və həddindən artıq yüklənmiş dizaynları sevmirəm. Bir az sadəlik daha yaxşıdır. :) Azərbaycan dilində məlumatların təqdim olunması da yerli istifadəçilərin işini asanlaşdıra bilər. Əlbəttə, hamının zövqü eyni deyil. Kiminsə daha çox funksiya istəməsi və ya başqa interfeysə üstünlük verməsi tam normaldır. Mən sadəcə öz yanaşmamı bölüşürəm. Yeni rəqəmsal platforma axtaran varsa, bu variantı da digər səhifələrlə yanaşı yoxlamaq və sonra qərar vermək olar.